17 Mart 2013 Pazar

Lush Blogger Etkinliği


Geçen hafta blogumda da paylaşmıştım. Lush 14 Mart Perşembe günü Nişantaşı City's AVM'deki mağazalarında biz blog yazarlarını davet ettiler. 
Bu sefer bu blog buluşmasına hiç çekinmeden koşa koşa gittim. Zaten daha önceden de tanıştığım diğer blog yazarı arkadaşlarım da oradaydı. Görüşüp, boool boool muhabbet ettik. Ürünleri denedik. 

Daha önce hiç Lush ürünlerini denememiştim. Bu da benim için harika bir tanışma oldu. 


Lush markasının PR müdürü Sinem Hanım ve marka direktörü Buket Hanım bizi bizzat mağazada karşıladı ve bütün akşam ilgilendi. Mağazada görevli tüm arkadaşlar inanılmaz bir enerji ve güler yüzle tüm ürünleri tek tek bize anlattı ve denetti. 

Ben çok fazla fotoğraf çekemedim. Ayrıca hafızam da çok kötü olduğu için tüm isimleri unuttum :)
Ancak en çok ilgimi çekenleri paylaşıyorum. Birazcık uzun bir yazı olacak 



Ben gelir gelmez renkli kozmetik standına attım kendimi. Pigmentasyonu inanılmaz yoğun bu renkleri ister ruj, ister far, ister allık olarak kullanabiliyorsunuz. 
Ayrıca bir de fal bakıyorlar!
3 tane renk seçtim ve bakın falımda ne çıktı!





Hemen yanında kocaman bir buz tankının içinde hem serinletici spreyler hem de vücut jelleri vardı. Biz de özellikle tea tree sprayi bol bol yüzümüze sıktık. Gördüğünüz meyvelerden de taze ve doğal maskeler yapıyorlar. Ancak o esnada ellerinde ham madde olmadığı için kısa süreliğine yapamadıklarını söylediler. Özellikle taze maskelerini çok merak ediyordum. Denemek nasip olmadı. 
Ancak meyveleri yemek nasip oldu :)




 Aşağıda gördüğünüz bu yenilesi şeyler banyo balistikleri. İnanılmaz güzel kokuyorlar. Küvetiniz varsa kendinizi bunlarla mutlaka şımartmalısınız. Benim ne yazık ki evimde küvet yok. Yoksa kesinlikle alacaktım. 


Mağazada görmemiz için bir tanesini sıcak dolu bu kaseye attılar ve eriyişini hayretler içerisinde izledik. Suya ellerimizi daldırıp köpüklerle çocuklar gibi oynadık. 
Sonra bir baktık ki ellerimiz ışıl ışıl! İçinde simler vardı ve Twilight'ın güneş görmüş Edward'ı gibi parlıyorduk!
Durulandıktan sonra da yumuşacık bir cildiniz oluyor.


Ya da aşağıdakini düşünün... :)







Eeeen meşhur Lush ürünü dudak peelinglerini biz de denedik. Bir çok blogta okumuşsunuz. Bu ürünle dudaklarını ovuşturuyorsunuz. Sonrada yiyorsunuz :) Evet yenilebiliyor ve tatları harika! Genelde Bubble Gum isimli olan beğenilse de ben en çok Mint Julips'e bayıldım. Naneli ve çok ferah. Kullandıktan sonra ferah bir hisle pürüzsüz dudaklara sahip oluyorsunuz. 






Aşağıdaki bir yığın kurabiye görünümlü güzeller body butter türevi bir ürün. Sıcak suyla teninize uyguluyorsunuz ve nemlenmiş cildinize merhaba!




Ayrıca Lush'ın kendi doğal parfümleri de var. Hepsi doğal içerikli ve hoş kokular. 





Her şeyin dışında işte biz de böyle bulduğumuz her şeyi mıncıklayıp, parmaklayıp durduk







Ayrılırken hepimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler ve deneme ürünleri verdiler. Onun dışında ben methini çokça duyduğum Lemonny Flutter isimli tırnak etleri için kremi gitmişken satın aldım. 





Paketimizin içinden Honey I Washed The Kids ismindeki ball-limonlu sabun ve FUN ismindeki yeni çıkan sabun-şampuan-duş kremi-banyo köpüğü-oyun hamuru olan çok fonksiyonlu ürün çıktı. En çok da buna sevindim. En kısa zamanda deneyeceğim.




Deneme ürünlerimiz de Cyntia isminde şampuan, ismini okuyamadığım duş jeli  ve bizim ısrarımız üzerine  Dirty Toothy Tabs isminde tablet diş macunu hediye edildi



Şampuan ve duş jelini şimdiden denedim. Banyodan sonra dönüp kendi omzumu öpesim geldi o kadar diyorum! Mis mis mis....

Her şey için çok teşekkürler Lush! 
Ürünleriniz bir harika!



4 yorum:

  1. esracım, bloggerların prensesi :) lush ürünlerini uzun zamandır kullanıyorum ve cok memnunum. bilgi vermek istedim; taze maskeleri merak ediyormuşsun ben kullandım ismi cosmetic warrior. son derece memnun kaldığım bir üründü, iki kutu kullandım, şu anda ankara da yaşamadığım için ve yaşadığım şehirde lush mağazası olmadığı için alamıyorum. taze olarak kullanmak, 1 ay içerisinde bitirmek gerekiyor. sivilceye yatkın cildi olan varsa lütfen kullansın. yalnız şunu da belirteyim ki 1 ay içerisinde bitmiyor tüm kutu!! iki seferde de arttı benim ve atmak zorunda kaldım :( şampuanlarından kuru şampuan olan sabun şeklindeki soak and float kullandım. kepek ve kaşıntı problemim vardı; iyi bir ürün ama çok aşırı memnun kalamadım. ama acayip köpüren, değme şampuanlara taş çıkartan bir şey. diğerlerini denemek isterim :) saç kremlerinden american cream kullandım ve çok memnun kaldım. tabi bir saç kremi olarak çok başarılı ama saçları iyileştirme de tek başına yetersiz kalabilir bi maske takviyesi gerekebilir :) tea tree water hala kullanıyorum ve tonik olarak hafif ve kullanışlı bir ürün. memnun kaldım, hatta genellikle yüz makyajı temizlerken bir pamuğa sıkıp kullanıyorum. tonik sevmiyorum ama kullanmam gerekli diyenler için güzel bir ürün :) en sevdiğim ürününe gelirsek eğer cildiniz sivilceye meyilli, karma vs bir ciltse, ergenlik sonrası sivilcelerden bir türlü kurtulamadıysanız fresh farmacy pembe dilim sabunları muhteşemmmmm!!!! kullandığım o kadar cilt ilacını solda sıfır bıraktı. hala kullanıyorum 10. sefer olmuştur heralde dilim dilim aldığım :) kesinlikle taviye ederim :) banyo köpüklerini vs zaten anlatmama gerek yok, görüntülerinden daha harikalar :)) benden bu kadarr :)) temiz, miss, bakımlı kalınnn :))

    YanıtlaSil
  2. süper bir yazı olmuş bu.. o görünen parmakların sahiplerini hatırlıyorum ojelerine bakmıştım çünkü..:-)) ama hangisi sensin acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz ebru desenli tırnaklar benimdi :)

      Sil