3 Nisan 2015 Cuma

Rexona Invisible Black + White…

Bakımlı ve güzel bir vücut deyince en çok önem verdiğimiz şey elbette terlemeyi önleyip gün boyu kuru bir cilt ve hoş bir kokuyla kendimize güven duyarak huzurlu zaman geçirmemizdir… Bunu yaparken bize en çok gereken şeylerden biri de kıyafetlerimizde iz bırakmayan bir deodoranttır … Hem koruma süresi uzun olan hem de beyaz kıyafetlerimizde sararma, siyah kıyafetlerimizde ise beyaz iz yaratmayan bir ürün tam da ihtiyacımız olan ürün olur kuşkusuz… Sizi bilmem ama sırf bu lekeler yüzünden vazgeçtiğim çok severek aldığım gömleklerim ve kıyafetlerim oldu benim, her seferinde o deodorantı uygularken bin şekle gireriz, aman kıyafetime bulaşıp leke ve iz bırakmasın diye, işte artık bu sirk gösterilerindeki akrobatik hareketleri uygulamamıza gerek bırakmayan ve hiç bir kıyafetimize zarar vermeyen üstelik etkisi 48 saate kadar uzayan bir ürün ile tanıştırmak istiyorum sizleri…
Rexona Invisible Black + White kadın ve erkek deodorantı tüm bu isteklerimize yanıt veriyor…
Diğer bir önemli konu ise sağlık, ve bu noktada Rexona Black + White alkol içermiyor, bu da gönül rahatlığıyla kullanmamızı sağlıyor…
Rexona deodorantınızı koltukaltlarınıza  uyguladıktan sonra kısa bir süre içinde kurumasını bekleyin ve ardından gönül rahatlığıyla kıyafetinizi giyin… Ne siyahlarınızda beyaz iz ne de beyazlarınızda sarı lekeler olmadan kuru ve hoş kokulu bir ciltle günün tadını çıkarın…
Ürünün en sevdiğm yanlarından birisi de kilitli kapakları oldu, istediğiniz zaman kilitleyip çantanıza attığınızda kendi kendine sıkılması gibi bir risk olmadan gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabiliyorsunuz, biz hanımlar için bu çok önemli bir özellik, nasıl kolayca açılıp kapandığını aşağıdaki kısa videomda da gösterdim, umarım bu yeni keşfimi siz de dener, gönül rahatlığıyla deodorant kullanmanın tadını çıkarırsınız…




Daha fazla bilgi için; http://www.rexona.com.tr

Bu içerik http://www.yasamstil.com/ tarafından hazırlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

16 yorum:

  1. Ankara ve İstanbul gibi büyük kentlere yakın olan, her geçen yıl gelişen ve büyüyen Kartepe Kayak Merkezi’nde hem kayak yapacak hem yüzecek hem aktivitelere katılacak hem de tarihi yerleri göreceksiniz.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartepeotel.com.tr/ #kartepe #kartepeotel #kartepeoteller

    YanıtlaSil
  2. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  3. Güzel paylaşım teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Klima satın almak ve kullanmak sanıldığı kadar kolay değil aslında. Evinize en uygun cihazı almak için iyi bir sektör, marka ve fiyat araştırması yapmanız gerekebilir ya da klima uzmanlarından yardım alarak, en popüler ve kaliteli klimaları seçebilirsiniz.
    daha fazlası için http://www.klima.com.tr/klima-nasil-kullanilmali/
    ‪#‎klima‬ ‪#‎klimanasılkullanılmalı‬ ‪#‎klimanasılkullanılır‬

    YanıtlaSil
  5. Mitsubishi, Sigma, Samsung, General klima yetkili satış ve servis merkezi, klima modelleri, satış koşulları, bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar hizmetleri.Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.
    http://www.klima.com.tr/
    #klima #klimafiyatları #mitsubishiklima

    YanıtlaSil
  6. Abant otel rezervasyon 70 TL’den başlayan göl çevresi Abant otelleri konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.abantotel.com.tr/
    ‪#‎abantotel‬ ‪#‎abantotelleri‬ ‪#‎abantotelfiyatları‬

    YanıtlaSil
  7. Kıbrıs otel konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları, kampanyalar ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.otelkibris.com.tr/
    #kıbrısotel #kıbrısotelleri #kıbrısoteller

    YanıtlaSil
  8. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  9. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    YanıtlaSil
  10. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    YanıtlaSil
  11. Mitsubishi klima yetkili satış ve servis merkezi, klima modelleri, satış koşulları, bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar hizmetleri.
    http://www.mitsubishiklimabayii.com/
    #mitsubishiklima #mitsubishiklimalar #mitsubishiklimafiyatları

    YanıtlaSil
  12. Siyah Nokta Bandının Ne İşe Yaramak İstediğini Öğrenmek için Aşağıdaki Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz.

    https://dilber.com.tr/siyah-nokta-bandi-ise-yarar-mi-zararlari-var-midir/#comment-504

    YanıtlaSil
  13. hello dear sir/madam
    I read your blog Rexona Invisible Black + White…Türkiye Sağlık Turizmifor a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil