24 Ekim 2014 Cuma

Serap Tan Baby Shower Party

Canım arkadaşım Serap'ın prensesi Tanem dünyaya gelmek üzere. Bu sebeple de düzenlediği baby shower partisine beni de davet etti. 

Pembeler, pastel yeşiller, beyazlar, danteller, tüllerle çevrili bir konsept ile planlamış her şeyi. İki can taşırken bir de böylesine yorulmuş arkadaşım. Ama nasıl bir enerji var ki, en küçük detayına kadar dört dörtlüktü. Aynı hayallerindeki prensesler gibi bir anne adayı olmuştu. 



Yeniden okullu olup master yapma kararı aldıktan sonra, cumartesilerim de tüm gün doldu. Okuldan çıkıp partiye yetişene kadar bir çok şey kaçırdım. Oldukça geç katılınca tabi tüm detayları fotoğraflamaya fırsat bulamadım. 

Bizi Galata kulesinin çevresinde bulunan Nar Suites Otel'in lounge kısmında ağırladılar.  Bu arada Nar Otel çok hoş bir sokakta bulunuyor. Mutlaka gidin, o sokağın havasını soluyun. 

 


Pink Lemonade Event 'in hazırladığı yenilesi parti masası çok göz alıcıydı. Mekanın her tarafına serpiştirilmiş Kiwi Bakery cupcakeler, Cookie Gift'in kurabiyeleri, Çocuklara Mucizeler 'in kuş kafesleri vardı.

Her saniye bir yerlerden bir şey çıkıyordu. Kliksa ile çekiliş, bebek bezi ile pasta yapma, Tanem kuşuma kartlar yazmaca gibi daha neler neler olmuş da ben kaçırmışım.

 

Bir de baby shower'ın adeti nedir? Anne adayına bebeğiyle zorlu günleri gelmeden ihtiyaçlarını karşılamak, hediye vermek değil midir? 
Bu kız yine yanlış anlamış, habire bize hediye verip durdu. 
Gönlü bol arkadaşımın ellerine, emeklerine sağlık.




Molfix'in gönderdiği bu kocaman sepet tam anneler içindi. Hijyenik ped ve deterjan dışındakileri ne yazık ki henüz kullanma imkanım yok ^.^






Kozmoklinik'in bu seyahat çantasının içinde çok değerli ürünler göndermiş. Hepsi de ayrı ayrı güzel ve severek deneyimleyeceğim. 
Ayrıca 200'den fazla ojem olmasına rağmen hiç Sally Hansen ojem yoktur. Hep bir soru işareti var kafamda bu markaya karşı. Denemek için sabırsızlanıyorum!





Pierre Fabre bebekleri olan anneler için bir bebe kolonyası ve selülit kremleri göndermiş. Ne kadar da düşünceli! Kremler de selülit problemimin çaresi olacak mı bakalım! :)



Kiss kirpik ve kullanması çok pratik olan takma tırnaklarla birlikte lip balm ve tester göndermiş. 




Missha markasının Türkiye'ye geldiğini belki duymuşsunuzdur. İlk mağazası da geçen hafta Ankara'da açıldı. Keşke İstanbul'da da olsa.
Denememiz için testerlar ile bir kapatıcı ve bir de mor renkte far göndermiş.


Gülsha'ya saf gül suyu için, Modagram'a hediye çeki için, Çocuklara Mucizeler'e dekoratif mumluğu için çok teşekkürler!



Kumaş boyama, kumaşa desen ve taş uygulama için Artabella çok pratik bir set hazırlamış. 


Naramaxx'dan ise çekilişle çok şık, tam iş için bir elbise kazandım. 


Partide o kadar çok detay vardı ki, neyden bahsedeceğimi bilemiyorum. Ama organize eden Pink Lemonade Event ve Nar Otellerini tebrik etmek istiyorum.


Tanem kuşumun da hayatı böyle peri masalları gibi olsun. Onu çok çok sevecek ailesinin yanında bir dolu teyzeleri de var ^.^ 











3 yorum:

  1. Benim güzel dostum csnim Esram. Binbir zorlukla da olsa geldiğin ve yanımda olduğunu için sana minnettarim.
    seni çok seviyorum buradan da yazmadan edemem ❤ iyi ki varsın aşkım

    YanıtlaSil
  2. Büyükadada Serpme Kahvaltı Keyfi!

    Büyükada kahvaltı mekanları, taptaze ada lezzetlerini tatmanız için sizleri bekliyor. Tarihi fırınları, sahildeki mekanları ve ünlü pastaneleri ile Büyükada’da kahvaltı yapmak ayrıcalığa dönüşüyor.

    YanıtlaSil


  3. Ömer Polat Diş Kliniği – Ortodonti Tedavisi Estetik Diş Hekimliği
    Ömer Polat Diş Kliniği, çocuk ve yetişkin ortodonti tedavisi, gülüş tasarımı ve diş beyazlatma, estetik diş hekimliği ile implant ve kanal, dişeti hastalıkları tedavileri.
    http://www.omerpolatdisklinigi.com/

    YanıtlaSil